(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
CHILLI pasta

Potřebné ingredience
půl kila čili papriček nebo feferónek , 2velké stroužky česneku , 1lžíce soli a decka oleje
Postup přípravy
Čili papričky si umeleme (já jsem si je i vyčistila od semínek) , smícháme se solí , rozmačkaným česnekem a olejem.Dáme do skleniček a cca 1/2 hoďky zasterilujeme. Pasta je výborná na dochucení třeba guláše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kytka74
(upraveno)
22. 9. 2011, 21:21
musí být feferonky čerstvé ??
nahlásit

Bylinka1
(upraveno)
24. 9. 2011, 9:01
@kytka74
...já to dělala z čerstvých.Já nemám pikantní jídla vůbec ráda,ale letos se nějak omylem urodily,tak co s něma...A manžel si gulášek rád přiostří,takže to jistě zužitkujeme

nahlásit

kytka74
(upraveno)
25. 9. 2011, 10:23
@Bylinka1
díky

nahlásit

darinka30
(upraveno)
20. 9. 2011, 18:16




nahlásit